iYoga+ HD | ProYoga

Apps iPhone / iPad / Android

iYoga+ HD

iYoga+ helpt je om je verder te verdiepen in yoga door het vergroten van je kennis en door zelf te oefenen, thuis of onderweg. Je kunt video's met houdingen en lessen in hoge kwaliteit downloaden. Met regelmatige beoefening kun je vet reduceren in bepaalde gebieden, terwijl je tegelijkertijd kracht opbouwt, je houding verbetert en je energiebalans herstelt. Je kunt oefenen zonder te kijken door de duidelijke instructies in het Engels of Duits.

Deze app bevat speciale yogaseries om een gezonde wijze een perfect lichaam te krijgen. Wordt slank en sexy door iYoga+, perfect voor heupen, buik, benen en borsten.

Houdingen

Een inhoudsopgave met basis-yogahoudingen, ieder met een volledige instructievideo, duidelijk gesproken instructies en tekstuele beschrijving. De meeste oefeningen kunnen op twee verschillende moeilijkheidsniveaus geoefend worden.

Series

Je kunt 8 yogaseries van 30 minuten op verschillende niveaus oefenen. Kies tussen een "ochtendessie", die je lichaam activeert en voorbereidt op de dag, of de "avondsesses" die helpt te ontspannen en je kalmeert voor de nacht.

Kenmerken

  • 58 posities
  • 2 moeilijkheidsgraden
  • 8 sessies van ieder 30 minuten
  • Engels of Duits gesproken

Deze App is gratis, maar kent wel in-app purchases. Dat betekent dat er binnen de App aankopen nodig kunnen zijn voor extra functionaliteit.

Speciale Aanbieding

zin in een yogaretraite?

Boek een yogaretraite

zoek een yogaretraite die bij jou past

yoga, surf & yoga, of liever verstilling en meditatie


gewenste aankomstdatum

Enjoy your daily

Yoga Design Lab

Yoga Design Lab | aanbieding met kortingscode voor combinatiekorting tot 20% korting
bij 4 artikelen

Privacy & Voorwaarden

Contact

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

copy protected © 2014-2019 ProYoga © 2014 - ProYoga®