Universal Breathing - Pranayama Free | ProYoga

Apps iPhone / iPad / Android

Aankopen in de App
nee

Universal Breathing - Pranayama Free

Gestresst? Breng balans in je leven en ervaar een ontspannen gevoel van meditatie om je dagelijkse stress en spanningen te verlichten. Pranayama's eenvoudige en intuïtieve gids voor diepe ademhalingsoefeningen bevat een vernieuwend lesprogramma gebaseerd op de principes van yoga, om je te helpen met het vinden van balans en verlichting van stress.

Door het combineren van de kracht van ademhalen met technologie, zorgt Pranayama ervoor dat je op een eenvoudige wijze je gezondheid kan verbeteren en stress laten verminderen. Met het gebruik van muziek en geanimeerde visuals word je gestuurd naar een manier van langzamer en dieper ademhalen, zodat Pranayama van Saagara ervoor zorgt dat je jezelf beter voelt en meer energie, uithoudingsvermogen en focus hebt.

VOORDELEN VOOR DE GEZONDHEID
Zelfs 15 minuten per dag rustig ademhalen kan ervoor zorgen dat stress en stress-gerelateerde ziekten worden verminderd. Pranayama wordt gebruikt door mensen om onderstaande gezondheidsrisico’s te verminderen: Rustig ademhalen en meditatie zijn behulpzaam in verband met :

1) Migraines
2) Hoge bloeddruk
3) Depressie
4) COPD
5) Astma
6) Verbetering van uithoudingsvermogen en fitheid

UNIEKE OPTIES
Het beheersen van een rustige ademhaling is niet zo eenvoudig als het lijkt. Pranayama helpt je op weg met de volgende opties:

– Er wordt voor jou geteld zodat jij je kunt richten op awareness en de technieken.
– Kies uit 5 verschillende muziekstijlen om jouw ademhaling te begeleiden en in vorm te brengen.
– Een gestructureerd lesplan waarmee je geleidelijk jouw ademhalingstempo tot rust brengt naar mate je verder komt in de sessies.
– Elke muziek stijl heeft een eigen soort achtergrondmuziek om je naar een rustige omgeving te begeleiden tijdens het oefenen.

De geanimeerde afbeeldingen reiken je een manier aan om jouw ademhaling te visualiseren. Je kunt kiezen voor de cirkeldiagram animatie, waarmee je de gemiddelde lengte van elke ademhalingsfase te zien krijgt, of de menselijke animatie, waarmee je de fysieke kanten van de juiste ademhalingstechnieken ziet. Wil je weten hoe jouw organen werken tijdens het ademhalen? Verschuif de transparante knop om een kijkje te nemen in het lichaam. Met Pranayama van Saagara is een betere gezondheid binnen handbereik.

Speciale Aanbieding

zin in een yogaretraite?

Boek een yogaretraite

zoek een yogaretraite die bij jou past

yoga, surf & yoga, of liever verstilling en meditatie


gewenste aankomstdatum

Enjoy your daily

Yoga Design Lab

Yoga Design Lab | aanbieding met kortingscode voor combinatiekorting tot 20% korting
bij 4 artikelen

Privacy & Voorwaarden

Contact

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

copy protected © 2014-2023 ProYoga © 2014 - ProYoga®