Meditation Helper - Meditatiewekker | ProYoga

Apps iPhone / iPad / Android

Aankopen in de App
nee

Meditation Helper - Meditatiewekker

Een meditatiewekker met het heldere geluid van een klankschaal, waarbij je zelf de tijd kunt instellen die je per dag wilt mediteren. Daarnaast kun je ook een automatische herinnering instellen voor het moment van de dag dat je wilt mediteren. Een kleine widget voor op je thuispagina toont bovenin het aantal dagen dat je achter elkaar al gemediteerd hebt en onderin je persoonlijke "record", een aaneengesloten reeks van dagen waarop je iedere dag je minimum aantal minuten gemediteerd hebt. De App is dus niet alleen nuttig als een wekker, maar ook als een hulpmiddel om je te motiveren om regelmatig te mediteren. Persoonlijk vind ik het handig dat je naast de lengte ook intervallen en het aantal bellen kunt instellen. Mocht je tijdens de meditatie wegzakken of met je aandacht weer ergens anders zijn, dan herinnert een extra bel tijdens de meditatie je eraan om je aandacht weer te verleggen. Daarnaast is een voordeel van de app dat je iedere meditatie een unieke naam en lengte kunt geven als dagelijkse affirmatie voor je meditatie.

De maker van deze App werd voor de widget geïnspireerd door de productiviteitstip van stand up comedian en acteur Jerry Seinfeld: streef naar een zo lang mogelijke ononderbroken ketting van dagen dat je je dagelijkse doel hebt behaald.

De ketting is in dit geval een het aantal aaneengesloten dagen dat jij je dagelijkse meditatiedoel hebt gehaald. The chain in this case is the number of consecutive days that you have hit your meditation target. De widget toont dus de huidige reeks en de langste reeks die je ooit hebt weten te bereiken. Door dit op mijn thuispagina te hebben wordt ik gemotiveerd om dagelijks te mediteren.

De betaalde versie heeft alle opties van de gratis versie, plus:

  • De mogelijkheid om je eigen belgeluid in te stellen, of om hiervoor een ringtone te gebruiken.
  • Verbeterde historie van de meditaties, inclusief de totale tijd dat gemediteerd is en een indicatie van de ketens.
  • Automatische backups zodat je geen gegevens zult verliezen.

Speciale Aanbieding

zin in een yogaretraite?

Boek een yogaretraite

zoek een yogaretraite die bij jou past

yoga, surf & yoga, of liever verstilling en meditatie


gewenste aankomstdatum

Bra Plaza Nederland

Bra Plaza Nederland: shop BH's in jouw maat
scan QR-code voor mobiele versie
shop eenvoudig BH's in jouw maat

Enjoy your daily

Privacy & Voorwaarden

Contact

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

copy protected © 2014-2023 ProYoga © 2014 - ProYoga®