Hanneke Jasper | Groningen | ProYoga

Yogastudio

Hanneke Jasper | Groningen

De Yogalessen worden gegeven door Hanneke Jasper vanuit haar eigen praktijk. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de oudste Yogaopleiding in Nederland: Saswitha voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven. Naast het lesgeven in Hatha Yoga zoekt zij altijd naar meer verdieping in haar eigen yogabeoefening, kennis en lesvaardigheden.

Als gediplomeerd Hatha Yoga docent heeft zij zich verdiept in het lesgeven aan verschillende doelgroepen aangepast op de specifieke behoeften, zoals: Yoga voor jongeren, Yoga voor kinderen, Yoga voor ouderen, Yoga voor mensen met een fysieke beperking en Yoga voor mensen met een verstandelijke beperking.

Hanneke Jasper biedt 3 soorten lessen aan: Yoga basis, Yoga gevorderden en Yoga verdieping.

Basis Hatha Yoga

De Yogalessen voor beginners worden gegeven in de vorm van een cursus waarin een opbouw zit en duren een uur. En geeft je een goede basis voor Yogabeoefening.

Gevorderden Hatha Yoga

De Yoga voor gevorderden gaat verder op het niveau van de laatste lessen van de Basis Yogacursus. De les duurt een uur en een kwartier. Doordat de cursist gewend is aan de houdingen, in contact is met de adem en de concentratie, worden houdingen bijvoorbeeld wat langer aangehouden en worden er complexere houdingen aangenomen. De gevorderden lessen sluiten vaak op elkaar aan.

Verdieping Hatha Yoga

De Yoga Verdiepingslessen van anderhalf uur op de maandagavond zorgen voor verdieping in de Yogabeoefening en de yoga-ervaring. In deze lessen komen ook meer aan yoga-gerelateerde gebieden aan bod zoals Pranayama en Meditatie. Deze lessen bieden tevens de mogelijkheid om de yogahoudingen langer aan te houden en intensiever yoga te beoefenen.

Contactgegevens
Adresgegevens
Zuiderpark 20 ook: Merwedestraat 41 en Wederikweg 19, Haren
9724 AH Groningen
NL
Bedrijfsgegevens

Lidmaatschap: 

Docenten
Hanneke Jasper
Yogastijl
Meditatie en/of mindfulness
Aanbod aan activiteiten
Doel

Ook speciaal voor: 

Speciale Aanbieding

zin in een yogaretraite?

Boek een yogaretraite

zoek een yogaretraite die bij jou past

yoga, surf & yoga, of liever verstilling en meditatie


gewenste aankomstdatum

Enjoy your daily

Yoga Design Lab

Yoga Design Lab | aanbieding met kortingscode voor combinatiekorting tot 20% korting
bij 4 artikelen

Privacy & Voorwaarden

Contact

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

copy protected © 2014-2023 ProYoga © 2014 - ProYoga®