Studio Element | Tilburg | ProYoga

Yogastudio

Studio Element | Tilburg

Studio Element werd in januari 2016 opgericht door Loes Buenen en Nathalie de Rooij. Vóór die tijd gaven zij -ieder onder hun eigen naam: Lijfstroom en Everything Zen-, lessen in hetzelfde pand toen zij merkten dat ze allebei hetzelfde doel hadden: ervoor zorgen dat mensen zich goed in hun lijf en hoofd voelen. Zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met yoga, Pilates, massage en meditatie.
Bovendien stonden ze allebei voor dezelfde kenmerken: warmte, persoonlijk contact, kwalitatief hoogwaardige lessen, kleinschaligheid en dat alles zonder zweverigheid. Ze besloten de handen ineen te slaan om samen nog meer te kunnen bieden aan hun leden. Vanaf 1 januari 2016 deden ze dat onder de naam Studio Element, en werd het docententeam uitgebreid met Margreet, Liselotte en Inge. Later kwam Marie-Louise hier nog bij.

Na twee mooie jaren concludeerde Nathalie dat haar allergrootste passie toch het onderwijs was en met pijn in haar hart liet zij de studio los. Gelukkig vond Loes in Inge van Erp een nieuwe gepassioneerde compagnon. Sinds januari 2018 wordt Studio Element dus gerund door Loes en Inge samen, en blijven zij staan voor de belangrijkste pijlers: kleinschaligheid en kwaliteit.

In hun knusse pand aan de Korenbloemstraat in Tilburg ontvangen zij leden vanuit de wijk, vanuit de rest van Tilburg en zelfs vanuit dorpen om Tilburg heen. In de gezellige keuken staat de thee altijd klaar. Er liggen niet alleen tijdschriften om door te bladeren, er is ook een heuse uitleenbibliotheek als je eens wat meer wilt weten over yoga, Pilates, chakra’s of voeding.
Lessen kunnen worden gevolgd op ieders eigen niveau. Met regelmaat worden er in de studio interessante workshops georganiseerd.

Contactgegevens
06 24 36 88 67
Adresgegevens
Korenbloemstraat 46
5025 PT Tilburg
NL
Docenten
Loes Buenen
Nathalie de Rooij
Inge van Erp
Margreet Huurdeman
Liselotte Twilt
Yogastijl
Meditatie en/of mindfulness
Aanbod aan activiteiten
Doel

Gericht op: 

Speciale Aanbieding

zin in een yogaretraite?

Boek een yogaretraite

zoek een yogaretraite die bij jou past

yoga, surf & yoga, of liever verstilling en meditatie


gewenste aankomstdatum

Bra Plaza Nederland

Bra Plaza Nederland: shop BH's in jouw maat
scan QR-code voor mobiele versie
shop eenvoudig BH's in jouw maat

Enjoy your daily

Privacy & Voorwaarden

Contact

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

copy protected © 2014-2023 ProYoga © 2014 - ProYoga®